Om oss

om-oss

Vår historie

Velkommen til Best Hus AS – din pålitelige totalentreprenør for alle dine bygge- og oppussingsbehov!

Vi er et dedikert team av dyktige fagfolk som spesialiserer seg på en rekke tjenester innen tømrerarbeid, flislegging, malerarbeid, rørleggerarbeid og mye mer. Uansett om du trenger å bygge ditt drømmehjem fra grunnen av eller ønsker å gi ditt eksisterende hjem en etterlengtet makeover, er vi her for å gjøre det til virkelighet.

Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosjektet, fra planlegging og design til gjennomføring og ferdigstillelse. Vi tar hånd om alle detaljene, slik at du kan ha full tillit til at arbeidet blir utført med den høyeste kvaliteten og innenfor avtalte tidsrammer. Kundetilfredshet er vår fremste prioritet, og vi streber alltid etter å levere resultater som overgår forventningene.

Tømrerarbeid er en av våre spesialiteter, og vi er stolte av å ha dyktige håndverkere med lang erfaring innen konstruksjon og trebearbeiding. Enten det dreier seg om å bygge en solid og holdbar konstruksjon eller å legge til unike og elegante trelementer i hjemmet ditt, kan du stole på vårt tømrerteam for å få jobben gjort på en profesjonell måte.

Flislegging er en kunstform som gir ditt hjem et estetisk løft. Våre erfarne flisleggere vet hvordan de skal jobbe med ulike typer fliser og materialer for å skape imponerende mønstre og design. Enten det er gulvfliser, veggfliser, eller flislagte kjøkkenbenker og bad, kan vi gi rommene dine et moderne og tiltalende utseende.

Malerarbeid er en viktig del av ethvert oppussingsprosjekt, og vi har et team av talentfulle malere som kan gi ditt hjem et nytt liv med farger og teksturer. Enten du ønsker en frisk og lys atmosfære eller en mer dempet og elegant stil, kan vi hjelpe deg med å velge riktig fargevalg og male veggene på en profesjonell måte.

Rørleggerarbeid er også en kritisk del av ethvert bygge- eller renoveringsprosjekt, og våre sertifiserte rørleggere har ekspertisen til å håndtere alt fra enkle reparasjoner til komplekse installasjoner. Vi sikrer at alle VVS-installasjoner er i samsvar med gjeldende standarder og forskrifter, slik at du kan være trygg på at alt fungerer som det skal.

Ved Best Hus AS tar vi stolthet i vårt arbeid og setter en ære i å levere kvalitet og pålitelighet til hver eneste kunde. Vi tar oss tid til å lytte til dine behov og ønsker, og skreddersyr løsninger som passer perfekt til dine forventninger og budsjett.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere ditt prosjekt og få en uforpliktende prisvurdering. Med Best Hus AS som din totalentreprenør kan du se frem til en smidig og vellykket oppussingsopplevelse som vil gi ditt hjem den forvandlingen det fortjener!

Noen av våre tjenester

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short and attractive.

Tømrertjenester

Murertjenester

Our Expert Team

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short, attractive.

Juan George​

Vice President

Sean Hart

Project Leader

Emma Kelly

Creative Director

Vårt mål er å levere etter de aller høyeste standarer